Logo

Kuća za odmor Mia sa wellnessom

Kuća za odmor Mia sa wellnessom

Kuća za odmor “Mia” nalazi se 5 km od Gospića u prekrasnom selu Mušaluk koje je smješteno u podnožju brda, a ispred koje se nalazi Ličko polje koje se pruža do planine Velebit.
Kuća se nalazi na nekoliko minuta od autoceste. Udaljenost do centra Gospića je 5 km, do mora (Karlobag) 40 km, Zadra 90 km, Plitivičkih jezera 40 km, Zagreba 200 km.
Savršeno za mirni i aktivni odmor sa Vašom obitelji i prijateljima. Mogućnost planinarenja, vožnje biciklom, skijanja i sanjkanja, blizina adrenalinskog parka i paintball terena.
Kuća je izuzetno kvalitetno građena i atraktivno uređena. Na 190 m2 nalaze se dvije potpuno uređene etaže. U prizemlju se nalaze dvije prostrane spavaće sobe, veliki dnevni boravak, kuhinja i blagavaonica. Na katu kuće također su dvije prostrane spavaće sobe, dnevni boravak, kuhinja i blagavaonica. Kuća ima terasu od 40 m2 i balkon.
Pokraj kuće nalazi se igralište za djecu sa drvenom kućicom, kuglanjem, a uskoro i teren za košarku, okrugli bazen dimenzija 300 x 100 cm.          Na raspolaganju 2 bicikla, gumeni čamac za 4 osobe na vesla, stol za stolni tenis. Grijanje je plinsko centralno.   Najam za minimalno 2 noćenja.

Wellness – sauna, jacuzzi… uživajte u našem novouređenom wellnessu

Posjetite nas i na facebooku https://www.facebook.com/kucazaodmorlika?ref=bookmarks

MOGUĆNOST NAJMA JEDNOG KATA.

Pogledajte našu galeriju slika klikom na GALERIJA SLIKA


Copyright 2014